tiistai 19. marraskuuta 2013

Väsymys

Johan on ollu päivä! Eli ei mitään mielenkiintoista, aivan kaamea väsymys ollu koko päivän! Oon oikeesti varmaan nukku puolet tästä päivästä :o Eilen sitten Nuppu söi kaijuttimien piuhan poikki ja muutenki eilen illalla niillä oli meno päällä.. En tiiä kumpi niistä tuli sitten illalla makkariin leikkii jollain pirun lelulla mutta taas tänään ollaan nukuttu kaikki kolme leveesti sängyssä :) 

Tuli muuten aivan jäätävä jäätelö himo ku söin vähän jädee, eka olin että en lähe kauppaan että pärjään hyvin ilman mitään jätskiä mutta kello löi 20.40 niin oli pakko lähtee tekee iltalenkki kauppaan vaikka olin jo suihkussa käyny :D Vois tää raskaus olla jo ohi :) 


Tänään ollaan ainaski päätetty ehkäpä tuleva poikanimi jos sattuu tulee poika. Tytölle ei musta oo niin kivoja nimiä tai sit vaan odotan enemmän poikaa niin en osaa ajatella mitään tyttönimiä :o Ja onneks tästäki tulee toivottavasti jonkin lainen "varmuus" 4.12 <3 Eihän niihin voi aina luottaa mutta kyllä mä varmaanki sitten sen myöten ostan sit kaikki väri jutut ja toivotaan parasta ettei tuu sit synnytykses ylläriä :D 

Jos sitä kohta pääsis sängyn pohjalle takas nukkuu :D ja sitten huomenna reippaana kouluun ja sitten illaks töihin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti