maanantai 18. marraskuuta 2013

Kokkausta pitkästä aikaa!

Eli en oo mitenkään hyvä tekee ruokaa :D Ja sen kyllä huomaa ja itelle on niin tylsä tehä ruokaa ku teen sitä aina niin paljon että syön sitä yli 3 päivää ja sit se alkaa yököttää..  Tein pitkästä aikaa kananuudeli mössöö, eli sisältää kanaa, nuudelia, ananasta ja kermaa tai jotain vastaavaa. Ja myös ajattelin tehä salaatin ja siitäkin tuli yllättävän hyvää! <3 Hedelmät kyllä ostin muuhun tarkotukseen mutta salaattiin ne meni sit :D 

Sisältää vihreetä salaatti, kurkkua, kirsikkatomaattia, paprikaa, satsumaa ja kiwiä!


Koulussaki niin tylsä ja turha päivä että huhhuh.. Tai niinhän ne on ollu kohta 1kk, "pelkkää" koneella istumista ku pitäis piirtää ja ohjelmoida kappaleita mutta kumma juttu niin kaikki pyörii netissä.. Meillä on kohta ollu koulussa 4 päivää ollu pinaattilettuja tarjolla tai siis joka toinen päivä joka alkaa kohta tuntuu oudolta.. Ja myös koulun kahvissa pitäis olla joku "maista ensin ennen ku ostat" tai "rahat takas" koska se aivan kuraa ja sit on silti pakko juoda, yök!

Koulun jälkeen kävin kaverilla juomassa pika kahvit eli tunnin mittasen kahvitauon :D Miksi muuten kauppaa menee aina hirveesti rahaa vaikkei sieltä edes osta paljoo mitään ja yrität ettiä kaikki halvimmasta päästä ? 

Huomenna olis tasan kuukausi niin saan orjani takas kotiin <3

Voisin alkaa kuuntelemaa vaavin sydänääniä jos vihdoin ja viimein löytäisin ne! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti