keskiviikko 27. marraskuuta 2013

20+0

Eli tosiaan otsikko sanoo jo kaiken! Nyt on raskauden puoliväli, jipppii! :) Ja viikko siihen että pääsee kattomaan tota maha asukkia! Ja toivottavasti selvis että kumpi sielä on , helpottais huomattavasti vaatteiden ostoon ja sun muuhun :) Ja haluisin pitää sen salaisuutena muille mutta en ehkä siihen pysty :)

20+0


Tosiaan en oo pitkään aikaan kirjottanu mitään ku ei oo ollu silleen mitään jännää ja joku masennus kausi menossa.. Vois vaan nukkua koko aika!! Mutta pakko kai sitä on vähä valvoa :D Ja ehkä seki aiheuttaa ku on pimeetä ku pääsee koulusta pois..
Huomenna oliski tiedossa 2 koetta mutta ehkä mä niistä läpäsen! Ku oon niin hyvin harjotellu ja oon oikeesti huomannu että se onki itseasiassa helppoa!
Eli tää piti piirtää koneella

Vihdoin ja viimein valmis! Pienen kiroilun jälkeen, :D Ja sit piti vielä
ohjelmoida kyseinen kappale mutta videoo en jaksa lisätä.



Ja mitäs sitten? Eilen tuli käytyä Tiimarissa ja aivan kauhea ruuhka! Ja ketä täys järkinen tulee sinne niitten hemputtien autokärjyjenkaa? Muutenki varmaan 4 tavalliset kärryt ja sit yhet autokärryt ja kaikki käytävät ahdettu täyteen tavaraa ja plus kaikki muut! Mutta sieltä on taidettu jo viedä kaikki parhaimmat tai sitten ne ei ollu alennuksessa niin en ostanu :D Ei vaiska, kyl sielt lähti mukaan niittituikkukuppi, tavallisia tuikkuja, 2 kpl pöytäkynttilöitä ja joulukortit :) Toivottavasti niillä joulukorteilla pärjää ettei pitäis hakea lisää mutta ihmeen kivoja joulukorttei :) 



Nää on pakko ostaa ku saa tietoon sukupuolen!

 



Joissakin on väri vaihtoehtona sinin tai sitten tyttömäinen pinkki/punanen :) 
Mutta noi on vaan yli söpöjä! <3

Kuvat on nyt miten on en jaksa nyt alkaa tappalee niittenkaa enempää :D
Ja nyt hipsin nukkumaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti