sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Saman katon alla?

Vihdoin ja viimein kotona! <3 Vkl menny töissä ja ihan hyvä ku Joniki oli koko vkl kiinni niin ei harmittanu niin paljoo :)

Eli minä Jasmin 19-vuotias ja avopuoliso Joni 20-vuotias. Ollaan seurusteltu kohta 3,5 vuotta joten aika on vierähtäny aika nopeesti. Kihloissa ollaan oltu hetki ( eli viikko :D ) Mun harrastuksiin kuuluu vaan valokuvaus joka on jääny vähän ku muutin pois kotoo. Omistan Sony A200 ja siihen salamavalo ja makro 50-300mm objektiivi. Joni nyt ropaa enimmäkseen autoja tai jotain sinnepäin.. Muutettiin just Riihimäkeen. Ja ja mitäs muuta? Ja mä opiskelen koneistajaksi ja käyn samalla töissä. Töissä väännän patonkeja eli Subwayssä :D Joni on hitsari mutta tosiaan on ollu kohta vuoden armeijassa! :/ Ja onneks pääsee joulukuussa pois!





Ja sitten meidän ensimmäinen oikea vauva joka asuu vielä mahassa ja sen aika olis tulos ulos on 16.4.-14
Ja blogissa tulee olemaan raskaus juttuja ja toivottavasti sitten synnytyksen jälkeen jaksaa raapustaa tännekkin tekstiä! Ja innolla taidetaan oottaa tätä ihmettä tai ainaski mä :)
Viikkoja nyt 18+4

Ja sitten meidän kaksi vähä karvaisempaa vauvaa Nipsu ja Nuppu. Ne meillä on jo ollu yli vuoden! :) <3 Niistä ei millään voi vaan luopua koska ne on niin erilaisia ja ihania.
 Vaikka hermothan niihin menee välillä :D
Mutta ei niistä vois kyllä mistään hinnasta luopua!        
                                                                             
Nyt sitten muutama juustonaksu suuhun ja telkka auki ja sitten pehkuihin että kouluunki jaksaa herätä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti