keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Taas se jäi!

Varmaan pitäis laittaa iltasin munakello soimaan että muistais ja "ehtis" kirjottelee tänne :D nojoo onhan tässä yks hyvä syy miks iltasin ei jaksa tai huvita kirjottaa. Meillä nykyään on syöminen niin hankalaa! Tähän asti imettäminen sujunu hyvin paitsi nyt saadaan ihan ihme raivareita. Raivarit jo kylläkin alkaa jo 5 eteenpäin, sen jälkeen mikään ei oo hyvin.. Mutta tässä lyhesti jotain päivistä!

Lauantai: Lauantaina tuli mun pikkuveli meille yöks kun mun vanhemmat lähti jonnekkin 30vuotis bibbaloihin. Eihän siitä oo vaivaa ku se vaan pelaa pleikkaria tai chattaa tabletilla :D Ja meijän pikku kaksio oli niin hiostava ja kuuma ettei kunnolla ketään pystyny nukkuu :/ Vaikka kaikki tuuletusikkunat oli auki, parvekkeen ovi auki ja tuuletin viel surrassa tossa oven eessä. Päästiin joskus 4 aikoihin nukkuu taii mä nukahdin jo varmaan 1 ja leffa jäi kesken. =D

Sunnuntai: Sunnuntaina herättiin sit mun äidin soittoon 12 aikaan että tulipa nukkuttua jopa lissu heräs 5-6 aikoihin syömään ja nukku sit kans 12 asti. Sunnuntaina jopa leivoin kakun vai onko se sit piirakka? Oon innostunu leipoo rahkakakkuja. :p Harmittaa vaan ettei mulla oo irtopohjallista vuokaa :/ Tällä kertaa se sisälsi mangoa ja vadelmaa <3 Joni siitä ei tykänny johtu kuulemma vadelmista mutta kerranki jotain tarjottavaa vieraille ku ei heti hävinny kaapista.

                                                       Rahkakakun ohje

                                                           100g voita
                                                           1dl sokeria
                                                           1 muna
                                                           1tl leivinjauhtta
                                                           2 1/2 dl jauhoja

                                                           2 purkkia maitorahkaa
                                                           omantunnon mukaan sokeria
                                                          omantunnon mukaan marjoja 

Rahkan lisää vois lisätä kananmunan jos haluu. Ja ite lisään pohjaan 1tl vaniliinisokeria. :)

Maanantain/tiistai: Näinä päivinä ei tapahtunu mitää kummallista. Tiistaina siivottiin koko kämppä! Ja illalla Tampereelta tuli kavereita moikkaa ja ilta sujahti siinä :) Ja Lissu sai tarpeeks olla sylissä :D

Keskiviikko: Viime yö tuli huonosti nukuttua, näin käy melki joka toinen yö :/ Joka on todella rasittavaa. Mutta päivisin ei väsytä enkä ota päikkäreitä. Jotenki sitä vaan sit jaksaa vetästä päivän loppuun saakka! Tänään piti mennä kattoo ku luokkalaiset kävi hakee todistukset mutta tällä kertaa uni voitti! =D Sit herättiinki joskus 12-13 aikoihin ja lähettiin melki heti kattomaan Lissun muutaman päivän vai viikon ikästä serkkua! <3 Se oli niin pieni ja suloinen! Jotenki tuntu että oma pienivauva onki hirmu iso! Vaikka ikäeroo on n.1kk :)

Nyt sänky kutsuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti