maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vkl tapahtumia!

Perjantain kukkuraks vietiin Lissu mummolle hoitoon ja päätettiin lähteä Tampereelle moikkaan kavereita.. Päästiin Tampereelle mutta melki Tampereen keskustaan hajos sit meijän auto!! Siinä sit tököttiin jossain päin Tamperettä eikä tiestä ollu mitään hajua. Kiva siinä sitten kavereille kertoa mitä siinä on lähellä mutta onneks ne osas suunnistaa meijän luo =D Onneks hinuri tunsi auton ja nyt se auto vanhan omistajan pajalla korjauksessa :) Eli osaavissa käsissä ja toivottavasti vaihdelaatikko ei menny rikki! Keskiviikkona kuullaan tuomio. Ja meijän vaunutki jäi sinne ku ne ei mahtu kaverin pikkuautoon jolla se tuli sit yöllä hakees meijät sielt takas Riihimäkeen.

Lauantai aamuna äiti soitti ja kysy että halutaanko että Lissu jäis sinne vielä yheks yöks ku perjantai ilta meni vähä mönkään. :/ Nooh sinne se sit jäi ja me lähettiin viettää iltaa kavereitten kaa. Tällä kertaa jäätiin Riihimäkeen :D Nooh ei sekään ilta ihan putkeen menny! Rakas poikaystäväni sit sammu kaverille. -.- Onneks pojat raahas kaksin ton "pikkupojan" vessaan nukkuun koska en todellakaan halunnu että se oksentaa sänkyyn. Mies vessan lattial nukkumassa ja mä painun takas kylille. Oli se sit joskus seittemän aikaan kömpiny sänkyyn :D Sunnuntai sit mekin rattosasti kotona :)

Tänään sit näin kavereita kahvin merkeissä. Uutta väriä hiuksiin ! Tumman ruskee tällä kertaa :) Liukuvärjäystä en uskalla tehä kotona ennen ristiäisiä, katotaan niitten jälkeen! Ja kokeilussa foliokiharat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti